mrt 9

H ART-Magazine, The Importance Of Being, Ambitieuze expo van Belgische kunst in Cuba en Zuid- Amerika

Posted by bruno . Filed under Blogs & experiences we recommend, Kunst & cultuur | No Comments

Je moet het maar gedaan krijgen: een expo organiseren in Cuba met werk van veertig Belgische topkunstenaars en dat – tot op heden – zonder subsidies. Organisator Bruno Devos en curatrice Sara Alonso Gomez zijn mooi in hun opzet geslaagd. ‘The Importance of Being …’ heeft in Havana haar vuurdoop meegemaakt en is nu klaar voor een tournee van anderhalf jaar door Buenos Aires, Rio de Janeiro en Sao Paulo.

Click here to read the article.

This entry was posted on maandag, maart 9th, 2015 at 15:32 and is filed under Blogs & experiences we recommend, Kunst & cultuur. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*