okt 28

Kunstenaar Spank Moons ontmoet Caravaggio (en andersom).

Posted by bruno . Filed under Blogs & experiences we recommend | No Comments

Kunstenaar Spank Moons ontmoet Caravaggio (en andersom).

U bent van harte welkom bij de opening van de tentoonstelling ‘In Questa Tomba Oscura’ op woensdag 29 oktober 2014 om 18:00 uur bij Galerij Verbeeck-Van Dijck en aansluitend om 20:00 uur bij de tentoonstelling ‘All right Mr. DeMille, I’m ready for my close-up’ in Galerij Schoots + Van Duyse.

Spank Moons bracht in 2010 ‘In Questa Tomba Oscura (In Deze Donkere Tombe)’ uit. Een project dat bestaat uit foto- en videowerken ge├»nspireerd op de beeldtaal en techniek van de Italiaanse grootmeester van het clair-obscur.

Naar aanleiding van De Madonna van Loreto van Caravaggio, nog te zien in de expo Heilige Plaatsen in het MAS, wordt door het MAS in samenwerking met de galerijen Schoots + Van Duyse, Verbeeck – Van Dyck en het kunstplatform artUI, een verbinding gelegd tussen de Italiaanse barokschilder en de Antwerpse kunstenaar.

Zo zal ‘ In Questa Tomba Oscura ‘ opnieuw worden gepresenteerd, en toont Spank Moons nieuw werk, dat eveneens aansluiting vindt met Caravaggio. Deze recente reeks ‘ All right Mr. DeMille, I’m ready for my close-up ‘ gaat op zoek naar onderliggende menselijke relaties, een aspect dat ook kenmerkend en treffend is in het werk van Caravaggio.

Spank Moons ontmoet Caravaggio

Spank Moons ontmoet Caravaggio

This entry was posted on dinsdag, oktober 28th, 2014 at 22:14 and is filed under Blogs & experiences we recommend. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*