jun 7

Fen de Villiers ten ‘huize Van Bree’ Antwerpen

Posted by bruno . Filed under Blogs & experiences we recommend, In de pers, Kunst & cultuur | No Comments

Donderdag 5 juni opent de solotentoonstelling ‘A collector’s collection’ van de jonge Britse kunstenaar Fen de Villiers te Antwerpen, Van Breestraat 31.

In een privéwoonst van de jaren 1920 gaat Fen de Villiers de uitdaging aan om zijn verschillende sculpturen te presenteren in een majestueuze ruimte. Naast zijn beeldhouwwerken toont de kunstenaar ook schetsen, zeefdrukken, unieke plaastserprints en elementen uit zijn performance met Florian Tomballe ‘First case scenario’.

In primeur wordt de video-opname van ‘First case scenario’ getoond en geprojecteerd (video geëditeerd door Bert De Jonghe).

Stockmans biedt een gesigneerde uitgave aan in een gelimiteerde print van 200 ex. van Fens werk, beelden gefotografeerd en bewerkt door Alain Six.

De organisatie van deze zomerexpositie ligt in handen van Walter Wuyts en Bruno Devos onder de vzw ‘De Gulden Beer’.

Walter Wuyts als gastheer, Bruno Devos en Paul Verbeeck (van Galerie Verbeeck Van Dyck) heten u van harte welkom.

 

Fen de Villiers ten 'huize Van Bree'

Fen de Villiers ten 'huize Van Bree'

This entry was posted on zaterdag, juni 7th, 2014 at 03:39 and is filed under Blogs & experiences we recommend, In de pers, Kunst & cultuur. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*