mrt 4

Jorge Emilio Gonzalez Buajasan, pianorecital, Antwerpen, 3 maart 2013

Posted by admin . Filed under Blogs & experiences we recommend | No Comments

De 18-jarige Cubaanse pianist Jorge ‘Georges’ Emilio Gonzalez Buajasan heeft zondag 3 maart een prachtig intiem kamerconcert vertolkt te Antwerpen, met als gastheren Walter Wuyts en Bruno Devos (Artui). Jorgito vertolkte composities van onder andere Beethoven, Schumann, Liszt, Debussy, Ravel en Scriabin. Walter Wuyts en Artui zullen de jonge pianist – die de komende jaren in Parijs verder zal studeren – helpen in Europa een netwerk uit te bouwen en een geschikte mentor te vinden om zijn talent verder te ontwikkelen en te begeleiden.

Jorge Gonzalez, 12.00h, 3 uur voor recital, Antwerpen, 3 maart 2013

Jorge Gonzalez, 12.00h, 3 uur voor recital, Antwerpen, 3 maart 2013

This entry was posted on maandag, maart 4th, 2013 at 22:27 and is filed under Blogs & experiences we recommend. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*