jan 22

art12 wordt artUI

Posted by admin . Filed under Blogs & experiences we recommend, In de pers | No Comments

In 2011 heeft art12 enkele succesvolle tentoonstellingen georganiseerd in Antwerpen en Gent, Lineart. De samenwerking tussen Paul Verbeeck en Bruno Devos zal in de toekomst voortgezet worden via een samenwerking tussen Galerie Verbeeck Van Dyck (Paul Verbeeck) en artUI (Bruno Devos). De prachtige gerenoveerde ruimte op het eilandje van Galerie Verbeeck Van Dyck zal als basislocatie dienen voor verschillende artistieke collaboraties tussen Paul & Bruno. De succesvolle openingstentoonstelling op 12.12.12 is een eerste stap.

Galerie Verbeeck Van Dyck traphal

Galerie Verbeeck Van Dyck traphal

Galerie Verbeeck Van Dyck

Galerie Verbeeck Van Dyck

This entry was posted on dinsdag, januari 22nd, 2013 at 21:44 and is filed under Blogs & experiences we recommend, In de pers. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*