jun 29

Succesvolle opening “Promenade” 22 Juni 2011

Posted by admin . Filed under In de spotlight | No Comments

Woensdagavond is in Antwerpen de eerste kunst Promenade gestart in de Wolstraat, georganiseerd door Art12. Ongeveer 300 bezoekers bezochten de wandeling, genoten van kunst en een drankje, geserveerd door Duvel Moortgat en Havana Club.

Galerie Paul Verbeeck, Wolstraat 39-41

Opening Promenade Art12

Op zes verschillende locaties, tonen 8 kunstenaars een selectie van hun kunstwerken. Deelnemers zijn Roberto Salas (Cuba), Osvaldo Salas (Cuba), Julio Cesar Peña (Cuba), Bruno Vekemans (België), Spank Moons (België), Piet Goethals (België), Caro Leriche (België) en Cees Roelofs (Nederland). Nog tot 31 juli 2011 op verschillende locaties in Antwerpen.

This entry was posted on woensdag, juni 29th, 2011 at 05:47 and is filed under In de spotlight. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*